MVO en duurzaam ondernemen

Sloots Projectinrichting uit Zwolle is een jong bedrijf. Wij zijn ons echter zeer bewust van de maatschappelijke bijdrage die wij kunnen leveren als wij onze bedrijfsvoering afstemmen op duurzaam ondernemen en MVO.

Inventarisatie huidige vloer

Gecertificeerd afstorten van afval

Hergebruik van vloeren

Duurzame producten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog op de prioriteitenlijst van Sloots Projectinrichting. Bij de inventarisatie van uw huidige vloer kijken wij of deze in aanmerking komt voor het afvoeren en verbranden van de restanten ( afval als brandstof), of afvoeren om de vloer te hergebruiken.

Dit kan op twee manieren: vloerbedekking word vernietigd en komt terug als garen of backing voor bijv. tapijttegels ( afval als grondstof), of de vloerbedekking wordt grondig hergebruikt na een intensieve spoeling.

Er zijn door grote fabrikanten, waar wij ook mee samenwerken, diverse programma’s ontwikkeld die de belasting op het milieu verkleinen, zoals Forbo en Interface.

MVO en duurzaam ondernemen is echter meer dan alleen afvalreductie: een duurzame bedrijfsvoering die is gericht op winst voor maatschappij, milieu en mens. Dat betekend dat wij in de praktijk letten op energieverbruik, het scheiden van ons afval, welzijn medewerkers, de manier waarop wij investeren in goede doelen.

Het is een uitdaging hieraan mee te werken en ons steeds weer een stukje verder te ontwikkelen. Immers, het is niet een doel om te bereiken, maar een middel om mee te werken.