Adviesverkoop gesprek

Sloots Projectinrichting wil uitblinken in haar aanpak en uw opdracht. Daarom is het belangrijk om in het adviesverkoopgesprek goed te inventariseren wat de wensen zijn waaraan de nieuwe vloer/ raambekleding dient te voldoen.

Inventarisatie van uw wensen op locatie of in onze showroom

Opmeten op locatie

Beoordeling van de huidige situatie

Advies en offerte

Bij het adviesverkoopgesprek houden wij rekening met technische zaken, zoals poolstructuur, slijtvastheid, krasbestendigheid en cosmetische afwegingen zoals kleurgebruik en materiaalkeuze.

In de voorbereiding willen we er zeker van zijn dat u de juiste vloer kiest die past bij uw leef- of werkomgeving en wensen. Het moet immers ook mooi zijn. Graag denken wij met u mee over een ontwerp dat past bij uw organisatie of woning.

Het is daarom voor ons van belang dat wij voorafgaande aan de prijsopgave op locatie zijn geweest. Zo kunnen wij beoordelen, waar de slijtage van de vloer het hevigst zal zijn/ waar de lichtinval het meest zijn intrede zal doen, en kunnen eventuele moeilijkheden tijdens de uitvoering vooraf bespreekbaar worden gemaakt.

Daarna volgt de offerte. Deze is in één oogopslag duidelijk. Geen verassingen achteraf en een faire prijs. Een planning die aansluit op andere werkzaamheden en desgewenst de mogelijkheid om werkzaamheden buiten kantoortijden uit te voeren.